Sabrina Emmaneel

Visagie, haarstyling, nagelstyling

Bruidsmake up

Als je gaat trouwen wil je er natuurlijk op je mooist uit zien, zeker als alle ogen op je gericht zijn. Mooie make up en een goed kapsel zijn dan erg belangrijk. 


Proefsessie
Tijdens de proefsessie bespreken we alle je wensen wat betreft de make up en eventueel kapsel. We gaan samen kijken wat het mooist bij je past en waar jij je prettig bij voelt. We zijn pas klaar met de proefsessie als jij tevreden bent! Dit alles met als doel om jou het stralende middelpunt te laten zijn op dé dag!


Trouwdag

Op je trouwdag ben ik op tijd aanwezig op de afgesproken locatie om je make up te verzorgen zoals we besproken hebben tijdens de proefsessie. Omdat we alles al tijdens de proefsessie hebben gesproken, kunnen we ontspannen aan de slag. 
Klik hier voor mijn bruidsportfolio.


Touch up

Als je het leuk vind om er 's avonds toch iets anders uit te zien of juist nog even alles te laten bijwerken, kan je een touch up erbij boeken. Ook dit zullen we bespreken tijdens de proefsessie.


Andere bruiloftsgasten

Natuurlijk kan ik er voor zorgen dat de moeder van de bruid/bruidegom, bruidsmeisjes of andere gasten er goed verzorgd uitzien.